De deur uit! Dat werd tijd!

25 september 2011 § Een reactie plaatsen

Omdat toestemming voor de paar dagen ‘vrij’ van het werk nog even op zich laat wachten, maar afgesproken dat mijn vader bij mij langs kwam. Vandaag dus een wandeltochtje gemaakt in een mooie rustige omgeving. Ik gok dat we richting de 10km gelopen hebben. Niet bijzonder veel maar voor mij op het moment een aardige afstand. Ook had ik mijn camera meegenomen, om de mooie uitzichten vast te leggen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook vielen ons een paar gekke snuiters op.

 

 

 

 

 

 

De avond viel al bijna in en we volgden ons pad weer naar huis.

 

 

 

 

 

 

Bij de auto stond er nog een leuke verrassing voor mijn vader te wachten. Niet dat ik hem gepland had, of dat hij überhaubt van mij af kwam. Mijn vertelde dat opa en oma er vroeger ook zo een hadden. Hij was in ieder geval prachtig om naar te kijken, in zeer goede staat zelfs! Mijn vader grapte: “Waarschijnlijk is hij in betere staan dan toen hij werd verkocht.” De Wikipedia pagina erover.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de terugweg via de supermarkt boodschappen gekocht voor onder andere het avondeten. En thuisgekomen heb ik gekookt voor mijn vader. Helaas was dit alles te druk voor mij. Kreeg al weer snel hoofdpijn. Ben nog lang niet beter! Op het moment verlang ik ook naar een lekkere nachtrust! 😉

Wil je meer foto’s zien? Hieronder is een iets ruimere selectie.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Getagd: , , , ,

Plaats een reactie

Wat is dit?

Je leest nu De deur uit! Dat werd tijd! voor AspergerADD.

Meta