Is de maatschappij ons zat?

25 januari 2012 § 8 reacties

Rutte = "Ongeschikt"

Rutte = "Ongeschikt"

Bezuiniging na bezuiniging, klap na klap krijg ik te verduren. En van de ene na de andere arts krijg ik te horen dat ik moet investeren in mezelf om te groeien in het leven. En dat terwijl ik al leef van het minimum.

Maar waar moet ik dan dat geld vandaan halen!? Ik heb er niet voor gekozen om in dit lichaam te zitten! Ik heb er niet voor gekozen om langdurig ziek te worden! De pressie van de maatschappij heeft mij alleen maar zieker gemaakt. Vele onzinnige en bovendien dure arts- en specialistenbezoeken. Terwijl ik eigenlijk alleen maar rust nodig had, dat is wat de artsen mij ook herhaaldelijk melden. Maar zowel bedrijfsarts en werkgever wilden resultaten zien, wilden mij zeer frequent op gesprek. “Dit verlangt de overheid/UWV van ons. Ze willen zien dat wij er alles aan gedaan hebben om jou weer aan het werk te krijgen.”

De maatschappij heeft mij ziek gemaakt, maar de maatschappij wil er niet meer voor opdraaien. De maatschappij zet mij bij het vuil neer!

Ik heb de petitie €200 en nog veel meer: GEEN STIJL getekend. Teken jij hem ook?

Getagd: , , ,

§ 8 Reacties op Is de maatschappij ons zat?

 • Miepje schreef:

  Dit beleid maakt alleen maar zieker. Zowel ons als de mensen die met zware lichamelijke beperkingen zitten.

  Ook de mensen die ineens hun baan kwijtraken, wat in deze tijden toch goed mogelijk is, hebben maar even recht op ww, raken veelal in een depressie en worden zonder pardon “beter” verklaard door het UWV voor werk en hopsakee “schop onder de kont” en zieke mensen gewoon laten werken.

  Mensen kunnen en mogen niet meer bijkomen van gebeurtenissen. Er wordt onmenselijk omgegaan met vrijwel alle groepen behalve de rijkeren. Die worden voor alsnog ontzien. Stel je voor dat ze hun hypotheekrente aftrek kwijt raken zeg? Stel je voor dat ze ook wat bijdragen!

  Het ergste vind ik nog wel dat alle oudjes, de mensen die dit land hebben opgebouwd en genieten van hun pensioen nu worden gekort op hun “uitkering”. Daarbij moeten ze meer betalen voor hun eigen zorg. Een rollator wordt straks niet meer vergoed. Oudersomsziektes willen ze niet meer vergoeden. Dit gaat nergens meer over.

  Bah, het land is echt ziek. Kabinet rutte is ziek in de kop. Van mij mogen ze ze allemaal wel even een weekje vastbinden in een bepaalde instelling. Misschien krijgen ze weer een beetje realiteitszin!

  Kan niet wachten tot er nieuwe verkiezingen zijn!

  Maar voor nu, overleven. Proberen het beste ervan te maken en nog een beetje te genieten.

 • Pascale schreef:

  Ik snap de maatschappij niet meer. We moeten werken, we moeten geld verdienen. Maar hoe kun je dit nou doen als je zo onder druk gezet wordt? Vooral als die druk je nog zieker en zwakker maakt dan je al bent.

  bah, ik weet niet goed wat te antwoorden. Het maakt me kwaad.

 • Miepje schreef:

  Ik ben ook kwaad Pascale en ik hoop dat veel meer mensen kwaad worden als ze realiseren wat deze plannen nou eigenlijk inhouden!

 • patrick schreef:

  Mensen, iedereen lopen op hun tenen, de druk wordt tot op het maximum opgevoerd door alles en iedereen, men houdt minder over en moet er meer voor werken. Het kan niet langer op die manier doorgaan, de zooi escaleert zo. Om consumenten te triggeren, moeten ze de belastingdruk om laag gooien, heb je meer besteedbaar inkomen en daarnaast wordt Brussel teveel heilig verklaart. Ik stem af op een EEG, zonder het eenmuntbeleid, die is toch al dood. Ieder land zijn/haar eigen munt, betekent ook devalueren van die betreffende munt, zo alleen kan een economie weer groeien, wel de tering naar de nering zetten, maar wel de allerbeste oplossing. Tsja echter weten de ambtenaren het weer veel beter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Is de maatschappij ons zat? voor AspergerADD.

Meta

%d bloggers liken dit: